Furturi in serie cu tineri din Lugoj si Sannicolau Mare

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.09.2012 11:35 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - În data de 03.09.2012 poliţiştii din cadrul Secţiei 2 au fost sesizaţi despre faptul că doi tineri încearcă să pătrundă în scara unui imobil situat pe strada Martir Cristian Lungu.
Deplasându-se la faţa locului i-au depistat pe C. C. Emanuel, de 24 de ani, şi M.P. Andrei, de 22 de ani, ambii din Lugoj, care au forţat sistemul de închidere al uşii de acces în imobil şi lacătele de la boxele aflate la subsol, cu intenţia de a sustrage bunuri.
În cursul zilei de ieri, suspecţii au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara care a emis mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile pentru C. C. Emanuel şi Ordonanţă de reţinere pentru 24 ore pe numele lui M. P. Andrei, cel din urmă fiind cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt.
***,
În noaptea de 03.09.2012, în jurul orei 02.00 poliţiştii de la au observat, în faţa unei societăţi comerciale de pe strada 9 Mai, doi tineri care la apariţia lor în zonă au aruncat o rangă şi au încercat să fugă.
Au fost prinşi şi identificaţi ca fiind H.I. Sebastian, de 19 de ani, şi H. Sergiu, de 20 de ani, ambii Sânnicolau Mare, totodată fiind conduşi la sediul secţiei pentru verificări.
Cei doi tineri se aflau în atenţia poliţiştilor de aproximativ trei luni de zile, fiind suspecţi de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale.
În urma cercetărilor efectuate li s-a probat săvârşirea a patru furturi comise în cursul lunii august a.c., când au sustras bunuri alimentare si nealimentare în valoare de 8000 de lei. Au fost recuperate produse în valoare de 2000 de lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.