Furturi pe banda rulanta in judetul Timis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 29.01.2013 17:21 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - La data de 28 ianuarie a.c. poliţiştii Secţiei 3 au identificat două persoane suspectate de comiterea unui furt din locuinţă.
P. EROMEL a reclamat faptul că în noaptea de 27/28.01.2013, persoane necunoscute au pătruns în imobilul aflat în construcţie situat pe strada Cercului, iar din interior au sustras 4 jante de aluminiu.
În cursul zilei de ieri poliţiştii i-au interceptat pe strada Hebe pe I. Bogdan, de 22 de ani, din localitatea Zagavia, judeţul Iaşi, şi B. Florin, de 26 de ani, din Timişoara, suspectaţi de comiterea faptei.
Cei doi tineri au fost conduşi la sediul secţiei de poliţie, iar în urma audierilor s-a stabilit că bunurile au fost valorificate contra sumei de 350 de lei.
Poliţiştii au recuperat cele patru jante şi le-au predat păgubitului.
***
Orţişoara - La data de 28 ianuarie a.c. poliţiştii Secţiei 3 Rurale Sânandrei au identificat  două persoane suspectate de comiterea unui furt din locuinţă.
A.Ion, de 22 de ani, din comuna Cobadin, judeţul Constanţa, şi A. Dumitru, de 19 ani, din comuna Orţişoara, judeţul Timiş, au pătruns în noaptea de 25/26.01.2013 în curtea unei locuinţe situată pe raza comunei Orţişoara, iar dintr-un garaj au sustras un cazan de alamă, un cărucior din metal şi un aparat de sudură, cauzând un prejudiciu în valoare de 8000 de lei.
***
Timişoara - La data de 28.01.a.c., în jurul orei 06.00, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că agenţii de pază ai unei societăţi din Timişoara au depistat un bărbat care a pătruns fără drept în incinta societăţii.
Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi l-au identificat pe Adrian P., de 45 de ani, din Bucureşti, asupra căruia, în urma controlului corporal, au fost găsite mai multe bunuri (două telefoane mobile şi două acte de identitate).
Din verificările efectuate de poliţişti s-a constatat că bunurile au fost sustrase dintr-o sală a liceului de muzică din Timişoara.
***
Tomnatic - La data de 28.01.2013, poliţişti din cadrul Secţiei 12 Periam, l-au depistat pe raza localităţii Tomnatic pe Puiu Petrea Dragomir, de 23 de ani, din Sânpetru Mare, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii la 4 ani pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în forma continuată.
În perioada ianuarie –februarie 2011, împreună cu alte persoane, a săvârşit mai multe furturi pe raza localităţilor Periam şi Sânpetru Mare. De asemenea, acesta a fost depistat în cursul lunii februarie 2011 conducând un autoturism pe drumurile publice deşi nu poseda permis de conducere, iar în noaptea de 02/03.11.2011 a pătruns într-o anexă a unei locuinţe de unde a sustras un cazan de cupru.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.