Furturile din locuinte in judetul Timis au ajuns o obisnuinta

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 29.01.2014 09:59 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii au identificat un barbat de 43 de ani suspectat ca in repetate randuri ar fi patruns intr-o locuinta din comuna Ghiroda, iar din interior ar fi sustras bunuri in valoare de 20.000 de lei.
La data de 28 ianuarie a.c., politistii Sectiei 1 Rurale Timisoara - Post Politie Ghiroda au identificat un barbat, de 43 de ani, suspectat de comiterea unui furt din locuinta.
In cursul zilei de 27 ianuarie a.c., politistii au fost sesizati de catre J. L. despre faptul ca persoane necunoscute au patruns in locuinta fratelui sau, din localitatea Ghiroda, iar din interior au sustras mai multe bunuri.
Prejudiciul cauzat este estimat la 20.000 de lei.
In urma investigatiilor efectuate, politistii l-au identificat si depistat pe G. Vasile, din Timisoara, suspectat de comiterea faptei.
In fapt, in perioada 25.12.2013-27.01.2014, suspectul ar fi patruns in repetate randuri in locuinţa, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri electrocasnice, electrice si materiale de constructii, pe care ulterior le-a valorificat.
###
Politistii au depistat un barbat de 28 de ani condamnat la patru ani si opt luni de inchisoare pentru furt din locuinta.
La data de 28 ianuarie a.c., politistii Sectiei 11 Rurale Sannicolau Mare – Post Politie Teremia Mare au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, pe raza comunei Teremia Mare.
Astfel, politistii  l-au depistat pe F. Sandor, de 28 de ani, pe numele caruia Judecatoria Sannicolau Mare a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii pentru savarsirea infractiunii de furt.
Barbatul este condamnat la o pedeapsa privativa de libertate de patru ani si opt luni.
In fapt, in perioada noiembrie 2011 – ianuarie 2012, barbatul ar fi patruns de cinci ori, pe timp de zi, intr-o locuinta situata pe raza comunei Teremia Mare, iar din interior ar fi sustras diferite sume de bani si alte bunuri, producand un prejudiciu in valoare de 5000 de lei.
###
Politistii au identificat un tanar de 21 de ani suspectat ca la data de 25 ianuarie ar fi patruns intr-o locuinta, iar din interior ar fi sustras un hidrofor.
La data de 27 ianuarie a.c., politistii Sectiei 8 Rurale Deta – Post de Politie Jamu Mare au fost sesizati despre faptul ca in perioada 19-27 ianuarie a.c. persoane necunoscute au sustras un hidrofor dintr-o locuinta situata pe raza localitatii Ferendia.
In urma investigatiilor efectuate, politistii l-au depistat pe M. Sebastian, de 21 de ani, din Deta, suspectat de comiterea furtului.
In fapt, la data de 25 ianuarie a.c., suspectul ar fi patruns in locuinta prin fortarea unui geam, iar din interior a sustras un hidrofor, cauzandu-i persoanei vatamate un prejudiciu in valoare de 1200 de lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.