Gabriel si Mirel, 6 furturi intr-o noapte

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.09.2012 13:44 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Caransebeş - Lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş au reuşit identificarea şi reţinerea a doi suspecţi în cazul săvârşirii a şase infracţiuni de furt comise într-o singură noapte pe raza municipiului.
În dimineaţa zilei de ieri, 25 septembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi despre comiterea mai multor infracţiuni de furt din societăţi comerciale. Persoane necunoscute au pătruns într-un magazin cu haine second-hand, dar fiindcă nu au găsit bani, nu au fost sustrase alte bunuri, dintr-un salon de înfrumuseţare s-a sustras un laptop şi o ştampilă, dintr-o cofetărie suma de 1200 lei, din sediul unei firme suma de 1780 lei, dintr-un cabinet de psihologie un laptop, iar dintr-un magazin mai multe pachete de ţigări, suma de 160 lei şi cartele reîncărcabile.
La scurt timp, poliţiştii i-au identificat pe B.MIREL, de 21 ani, şi T.GABRIEL, de 18 ani, în zona Centrului Civic al municipiului Caransebeş. Cei doi sunt din judeţul Hunedoara şi timp de mai multe zile au locuit la o mătuşă din comuna Turnu Ruieni.
Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 26 septembrie să fie prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş cu propunere de arestare preventivă.
Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 60 %, cercetările fiind continuate pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat în formă continuată.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.