Gainarii cu arestare preventiva

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 07.11.2012 11:31 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii au fost sesizaţi în data de 6 noiembrie 2012, în jurul orei 12.00, de către P. Cosmin, cu privire la faptul că i-a fost sustras un plic cu bani din autoturismul pe care l-a lăsat la o spălătorie auto, situată pe Calea Buziaşului din Timişoara. 

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că suspectat de comiterea furtului este G. Gheorghiţă, de 29 de ani, din Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, care în timp ce îşi desfăşura activitatea ca spălător auto, a sustras din autoturism un plic de sub scaunul şoferului şi în care se afla suma de 2100 de euro.
În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, plicul cu toţi banii a fost găsit într-o anexă a spălătoriei, ascuns între polistiren şi zidul anexei.
G. Gheorghiţă a fost condus la sediul poliţiei unde i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Poliţiştii l-au reţinut pe suspect pentru 24 de ore şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.
***
La data de 6 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Rurală Deta au identificat trei persoane suspectate de comiterea unor furturi.
În fapt, în noaptea de 03/04 noiembrie a.c., S. Mihăiţă, de 18 ani, din comuna Denta, a pătruns în curtea unui imobil situat pe raza localităţii, prin escaladarea gardului, iar din interior a sustras un cazan de ţuică, pe care ulterior l-a valorificat contra sumei de 150 de lei.
In cursul lunii octombrie suspectul împreună cu S. Daniel, de 20 de ani, din comuna Breştea şi M. S., de 17 ani, din Denta, au pătruns în curtea unui imobil în construcţie situat pe raza localităţii Breştea, de unde au sustras un aparat de sudură, care a fost ulterior valorificat.
Bunurile au fost recuperate de poliţişti şi predate păgubiţilor.
Doi dintre suspecţi, S. Mihăiţă şi S. Daniel au fost reţinuţi pentru 24 ore urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta, cu propunere de punere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
***
În noaptea de 06/07 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 2 au fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că pe strada Sirius o persoană suspectă încearcă să sustragă bunuri dintr-un autoturism.
Deplasându-se la faţa locului, l-au depistat pe B. Ioan, de 23 de ani, din comuna Foeni, care avea asupra sa un radiator auto de răcire.
Bunul a fost recuperat şi predat păgubitului, iar suspectul a fost condus la sediul secţiei de poliţie pentru audieri.
Cazul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Biroului Furturi din Auto, care au reţinut persoana în cauză pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.