Gala excelentei in afaceri, printre cifre

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 07.11.2012 17:35 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş a fost în seara zilei de 2 noiembrie 2012 gazda celui mai important eveniment dedicat mediului de afaceri local: Topul Firmelor din Judeţul Timiş 2011.

Organizat de CCIA Timiş, topul firmelor a devenit în cei 19 ani de existenţă, graţie celor care în acest timp au reuşit, cu multă muncă, pasiune, perseverenţă şi răbdare să găsească reţeta succesului cartea de vizită a performanţei în afaceri iar evenimentul care îl marchează unul de referinţă pentru comunitatea de afaceri din vestul ţării.
Dacă la prima ediţie a Topului Firmelor din Judeţul Timiş, numărul celor care au intrat în competiţia economică era de 178, ediţia din acest an a reunit 5.889 de firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate din 27.557 care au depus bilanţul contabil.
Realizat conform unei metodologii unice şi unitare pe plan naţional, clasamentul evidenţiază competenţa, valoarea şi seriozitatea celor 1035 de firme care au reuşit să se claseze pe primele trei locuri (locul I - 470; locul II - 316; locul III - 249), structurate pe 6 domenii de activitate, 251 grupe şi 5 categorii de mărime.
Dintre acestea, 587 de firme au fost prezente şi în Topul Firmelor 2010. Iar dintre firmele laureate, 208 sunt membre ale CCIAT.
Între „virtuţile” manageriale de care are nevoie o firmă pentru a-şi păstra şi menţine poziţia privilegiată într-o piaţă competitivă, cea mai importantă este perseverenţa. Astfel, cele 155 de firme ale căror perseverenţă le-a oferit clasificarea pe unul din primelor trei locuri în Top, în ultimii trei ani, au fost recompensate cu Distincţia de Excelenţă.
În egală măsură, fidelitatea, consecvenţa şi tenacitatea sunt meritele de necontestat ale celor 82 de firme care s-au clasat pe primele trei locuri în ultimii cinci ani şi care au fost distinse cu Trofeul de Excelenţă.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.