Gala Proiectelor pentru Tineret. Nu va inghesuiti, e loc pentru toata lumea!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.11.2017 09:50 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Fundaţia Judeţeana pentru Tineret Timiş (FITT) organizeaza cea de-a şaptea ediţie a „Galei Proiectelor pentru Tineret” in data de 5 decembrie 2017, la Casa Tineretului din Timişoara.

In acest sens, FITT deschide apelul pentru inscrierea aplicaţiilor, perioada de depunere a proiectelor fiind 30 octombrie – 19 noiembrie 2017.
In cadrul evenimentului se pot inscrie organizaţii non-guvernamentale de şi/sau pentru tineret sau studenţeşti din judeţul Timiş, licee de stat sau private, consilii ale elevilor din liceele de pe raza judeţului Timiş, grupuri informale de tineri din judeţul Timiş, voluntari activi in domeniul tineretului din judeţul Timiş.
Fiecare organizaţie sau grup informal poate depune aplicaţii pentru una sau mai multe categorii la adresa de e-mail gala@fitt.ro.

Pentru ca proiectul inscris sa fie eligibil, acesta trebuie sa se fi desfaşurat in perioada 1 decembrie 2016 – 30 octombrie 2017 şi sa se incadreze intr-una din urmatoarele categorii: Educaţie; Arta şi cultura; Implicare sociala/in comunitate; Sanatate; Munca şi angajabilitate; Antreprenoriat; Ecologie, protecţia mediului şi a animalelor; Sport; Drepturile omului.
Toate proiectele inscrise vor intra in cursa pentru “Cel mai bun proiect de tineret din judeţul Timiş organizat exclusiv de voluntari in anul 2017”; „Cel mai bun proiect internaţional de tineret din judeţul Timiş in anul 2017”; „Cea mai buna iniţiativa de tineret şi a grupurilor informale din judeţul Timiş in anul 2017”.

Proiectele aflate la prima ediţie pot caştiga premiul pentru „Cea mai buna iniţiativa de tineret in anul 2017”, precum şi „Cel mai bun proiect de tineret din judeţul Timiş in anul 2017”.
Anul acesta, s-a adaugat o noua categorie, şi anume Premiul Publicului, care va fi ales in totalitate de catre public, prin vot online pe site-ul www.gala.fitt.ro

De asemenea, in cadrul Galei vor fi desemnaţi şi „Cel mai activ voluntar din judeţul Timiş in anul 2017: in cadrul unei organizaţii neguvernamentale de tineret/grup de iniţiativa; in cadrul unui consiliu al elevilor; in cadrul unei organizaţii neguvernamentale studenţeşti”; „Cel mai activ consiliu al elevilor din judeţul Timiş in anul 2017”; „Cel mai activ liceu din judeţul Timiş in anul 2017”.

Calendarul Galei Proiectelor de şi pentru Tineret din acest an este urmatorul:
•    6-22 noiembrie 2017 – depunerea aplicaţiilor pentru toate secţiunile disponibile, online, pe site-ul gala.fiit.ro;
•    23 noiembrie - 2 decembrie 2017 – jurizarea aplicaţiilor depuse;
•    5 decembrie 2017:
o    ora 13:00 – Targul Organizaţiilor de Tineret din judeţul Timiş - Holul Central al Casei Tineretului din Timişoara (str. Arieş nr. 19, parter);
o    ora 17:00 – Gala Proiectelor de şi pentru Tineret Timiş 2017 – Sala de Spectacole a Casei Tineretului din Timişoara (str. Arieş nr. 19);
o    ora 20:00 – Time to Folk – concerte acustice – Holul Central al Casei Tineretului din Timişoara (str. Arieş nr. 19, parter).

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.