Gandeste pozitiv: Talharii ca in vestul salbatic...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.02.2014 11:31 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

La data de 20 februarie a.c., in urma investigatiilor efectuate, politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale si Sectiei 1 Timisoara au identificat doi barbati banuiti de comiterea unei talharii.
In fapt, in cursul aceleiasi zile, in jurul orei 19.20, R. Angel, de 41 de ani si R. L., de 17 ani, ambii din Timisoara, in timp ce se aflau in incinta unei societati comerciale, au sustras o suma de bani dintr-un aparat de jocuri mecanice, dupa ce l-au deposedat pe angajatul societatii, prin smulgere si imbranceli, de cheile de la aparat.
Prejudiciul creat se ridica la 1400 de lei.
###
La data de 17 februarie a.c., in jurul orei 08.00, politistii din cadrul Sectiei 2 Rurale Carpinis – Post de Politie Uivar au fost sesizati de catre S.O. despre faptul ca, in cursul noptii, persoane necunoscute au patruns in locuinta sa din localitatea Pustinis, iar din interior au sustras mai multe bunuri.
In urma investigatiilor efectuate, la data de 20 februarie a.c., politistii i-au identificat pe S. Stefan, de 46 de ani, si J. Catalin, de 33 de ani, ambii din comuna Uivar, banuiti de comiterea furtului.
In fapt, in noaptea de 16 spre 17 februarie a.c., barbatii ar fi patruns in locuinta prin escaladarea gardului si fortarea usii de acces, iar din interior ar fi sustras un aparat de sudura, aproximativ 60 de kg de carne si o geanta de voiaj.
Prejudiciul in valoare de 2000 de lei a fost recuperat in totalitate, bunurile fiind restituite pagubitului.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.