Garsoniera lui ... Michelangelo

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 31.07.2012 09:06 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii locali au intensificat acţiunile pentru depistarea persoanelor care apelează la mila publică, a persoanelor fără adăpost şi a minorilor lipsiţi de supraveghere organizate pe raza municipiului Timişoara, cu scopul de a diminua acest fenomen.
Astfel, în această dimineaţă a avut loc o nouă acţiune de acest gen care a vizat mai multe locaţii frecventate de oamenii străzii.
Dacă până acum au fost verificate zone precum Calea Buziaşului, fosta tipografie Helicon şi alte imobile în care obişnuiau să trăiască oameni ai străzii, în această dimineaţă au fost verificate locaţii precum Podul Michelangelo şi Ion Ionescu de la Brad, la un fost depozit, deoarece existau date că acolo dorm persoane fără adăpost, care pleacă încă de dimineaţă la cerşit şi la căutat prin gunoaie.
Astfel, au fost depistate 13 persoane, toţi adulţi, dintre care patru la Podul Michelangelo, care va fi salubrizat de reprezentanţii Direcţiei de Mediu din cadrul Primăriei, şi 9 pe str. Ion Ionescu de la Brad.
Acestora le-au fost întocmite fişe personale fiind luaţi în evidenţă, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenţionale pentru abandonarea de deşeuri.
De asemenea, trei dintre persoanele depistate au fost predate pe baza de proces verbal poliţiştilor de la Secţia 5, figurând ca fiind implicaţi în comiterea unei infracţiuni. Ceilalţi au fost luaţi în evidenţă de reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitară din cadrul Primăriei Timişoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.