Gasca de hoti de haine cu... bruiaj

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.04.2015 17:56 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii Sectiei 4 Timisoara au identificat 3 tineri cu varste intre  20 si 26 de ani, banuiti de comiterea mai multor furturi din societati comerciale pe raza municipiului Timisoara.

La data de 23 aprilie a.c., politistii Sectiei 4 Timisoara, in urma investigatiilor efectuate, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, au identificat 3 tineri cu varste intre 20 si 26 de ani, banuiti de comiterea mai multor furturi din societati comerciale pe raza municipiului Timisoara.
In fapt, in perioada noiembrie 2014 – ianuarie 2015, banuitii ar fi sustras articole vestimentare din mai multe societati comerciale, pe care ulterior le-ar fi valorificat, cauzand un prejudiciu de aproximativ 150.000 de lei.
Din cercetari a reiesit ca tinerii ar fi sustras bunurile fie cu ajutorul unor dispozitive improvizate pentru scoaterea elementelor de siguranta prinse pe haine, fie cu dispozitive de bruiaj al sistemului de alarmare instalat la punctele de acces in societati.
Cei 3 sunt banuiti de comiterea a peste 20 de fapte de acest gen, toate pe raza municipiului Timisoara.
Persoanele in cauza au fost retinute pentru 24 de ore, iar in cursul zilei de ieri magistratii au emis pe numele lor mandate de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile.

Politistii Sectiei 1 Timisoara au identificat doi barbati de 36 si 22 de ani, banuiti de comiterea mai multor furturi de componente auto pe raza municipiului Timisoara.

La data de 24 aprilie a.c., politistii Sectiei 1 Timisoara au identificat si depistat pe raza municipiului Drobeta -Turnu Severin, judetul Mehedinti, doi barbati banuiti de comiterea mai multor furturi de componente auto pe raza municipiului Timisoara.
Cei doi, cu varste de 36 si 22 de ani, au fost condusi pentru audieri la sediul Sectiei 1 Timisoara.
Din cercetari a reiesit ca, in perioada ianuarie – aprilie a.c., barbatii ar fi sustras 8 cardane de pe autovehicule parcate pe raza municipiului Timisoara, pe care ulterior le-ar fi valorificat.
Prejudiciul este estimat la 30.000 de lei, politistii recuperand 2 cardane sustrase.
In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, procedandu-se la retinerea pentru 24 de ore a banuitilor.
Au fost prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventiva, pe numele lor fiind emise madate pe o perioada de 30 de zile.
Cei in cauza sunt banuiţi de comiterea a 30  de fapte de furt, pe raza judeţelor Timiş, Dolj, Gorj şi Bihor.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.