Gasca de hoti de parfumuri, cosmetice si telefoane mobile

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.10.2013 22:37 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii timiseni si aradeni au depistat patru tineri suspectati de comiterea unui furt dintr-o societate comerciala.
La data de 23 octombrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale –I.P.J. Timis in colaborare cu politistii din cadrul I.P.J. Arad au depistat in trafic, pe raza municipiului Arad, patru tineri suspectati de comiterea unui furt dintr-o societate comerciala.
Cand tinerii au observat ca in urma autoturismului se afla un echipaj al politiei, au aruncat pe geamuri mau multe bunuri.
In momentul depistarii, politistii au gasit 12 telefoane mobile (7 in jurul autovehiculului, unul in autoturism si alte 4 asupra lor) susceptibile de a fi provenite din furturi.
Totodata, in urma investigatiilor, politistii timiseni au reusit recuperarea altor sase telefoane mobile, care fusesera valorificate de suspecti.
Cei patru tineri, cu varste cuprinse intre 19 si 26 de ani, au fost condusi la sediul I.P.J. Timis pentru audieri.
Acestia sunt suspectati ca in noaptea de 21/22 octombrie a.c., ar fi patruns, prin efractie, intr-o societate comerciala situata pe raza municipiului Timisoara, iar din interior ar fi sustras mai multe produse cosmetice, parfumuri si telefoane mobile, cu intentia de a le valorifica.
Cu aceasta ocazie, politistii au identificat mai multe bunuri ( doua ipad-uri, telefoane mobile si parfumuri ), susceptibile a fi provenite din infractiuni, fiind ridicate in vederea condinuarii cercetarilor.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.