Gasca din Buzias care bate tot ce prinde

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.01.2014 10:04 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala  si ultraj contra bunelor moravuri, fata de patru persoane care ar fi agresat un barbat de 30 de ani, in fata unui supermarket din Buzias.

La data de 19 ianuarie a.c., in jurul orei 17.30, politistii orasului Buzias au fost sesizati, prin apel 112, despre faptul ca, in fata unui supermarket din oras, se afla o persoana  care a fost agresata.
Deplasandu-se la fata locului, politistii au  constatat ca persoana vatamata este un barbat de 30 de ani din Buzias, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea ingrijirilor medicale.
In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca barbatul a fost agresat fizic de patru persoane cu varste intre 18 si 63 de ani, toti din Buzias.
In cauza, politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala si ultraj contra bunelor moravuri.


In urma cu putin timp, in urma investigatiilor efectuate, politistii Serviciului de Investigatii Criminale i-au depistat pe cei patru suspecti pe raza municipiului Timisoara, acestia fiind condusi la audieri la sediul I.P.J. Timis.

Pe numele tuturor persoanelor implicate in altercatia din cursul zilei de ieri, la Politia Orasului Buzias se afla inregistrat un dosar penal pentru comiterea infractiunii de lovire si alte violente, intocmit in urma unui scandal din luna august 2013.

22 ianuarie: Percheziţii la Buziaş

Politistii efectueaza doua perchezitii domiciliare pe raza orasului Buzias, la suspectii implicati in scandalul din data de 19 ianuarie a.c., in scopul probarii activitatii infractionale a acestora.

La 22 ianuarie a.c., in baza autorizatiilor emise de Tribunalul Timis, politistii Serviciului de Investigatii Criminale, cu sprijinul luptatorilor Serviciului Pentru Actiuni Speciale, efectueaza doua perchezitii domiciliare pe raza orasului Buzias la suspectii implicati in scandalul din data de 19 ianuarie a.c..
Reamintim ca, la data mai sus mentionata, un barbat de 30 de ani a fost agresat fizic de mai multe persoane in fata unui supermarket din orasul Buzias.
In cursul zilei de ieri, pe numele a doi dintre suspecti, magistratii au emis mandate de arestare preventiva pe o perioada de 29 de zile.
In cazul unui al treilea suspect, un minor de 15 ani, urmeaza a fi efectuata expertiza medico-legala psihiatrica pentru a se stabili daca a avut discernamant in momentul comiterii faptei.
In cauza, a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, portul fara drept de arme albe in locuri publice si tentativei la infractiunea de omor.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.