Gata cu concediile la Consiliul Judetean Timis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.08.2014 16:02 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Incepand din 20 august, au loc sedintele comisiilor de specialitate ale administratiei judetene, dupa cum urmeaza:
*Comisia pentru administratie publica locala – 20 august (ora 10.00)
*Comisia pentru sanatate si protectie sociala – 20 august (ora 12.00)
*Comisia pentru cultura, invatamant, tineret si sport – 20 august (ora 14.00)    
*Comisia pentru agricultura – 21 august (ora 10.00)
*Comisia pentru relatii si cooperare interna si externa  - 21 august (ora 11.00)
*Comisia de urbanism, amenajarea teritoriului, lucrari publice si protectia mediului – 21 august (ora 13.00)
*Comisia economica  - 21 august (ora 14.00)        
Pe ordinea de zi, in toate comisiile de specialitate,  se vor afla urmatoarele proiecte de hotarare:
1. Raport si proiect de hotarare privind aprobarea studiului de oportunitate pentru achizitionarea imobilului situat in municipiul Timisoara, Bd. General Dragalina, nr. 2, sediul Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva „Dumitru Ciumageanu” Timisoara si efectuarea raportului de evaluare a acestuia.
2. Raport si proiect de hotarare privind probarea inchirierii prin licitatie publica a unor spatii din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara.
3. Raport si proiect de hotarare pentru aprobarea modificarii, partiale a anexelor nr. 1 si 2 ale Hotararii Consiliului Judetean Timis nr. 123/25.06.2014 privind aprobarea inchirierii unor spatii din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta.
4. Raport si proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a atribuirii unor trasee din „Programul judetean de transport persoane prin curse regulate pentru perioada 01.01.2014 – 30.06.2019” unui operator de transport rutier urmare licitatiei electronice din data de 08.08.2014, in vederea atribuirii licentelor de traseu.
5. Raport si proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier.
6. Raport si proiect de hotarare privind alocarea unui spatiu in Palatul Administrativ pentru desfasurarea activitatii Biroului regional pentru Cooperarea Transfrontaliera Oradea -  punctul de lucru din judetul Timis pe perioada derularii Programului de Cooperare Transfrontaliera pentru Granita Ungaria  - Romania 2014 -2020.
7. Raport si proiect de hotarare privind aprobarea vanzarii cotei de 0,6966% din capitalul social detinut de Judetul Timis prin Consiliul Judetean Timis la Societatea „TIMGAZ” S.A Buzias.
8. Raport si proiect de hotarare privind probarea realizarii unui punct de alimentare cu energie electrica de 20 Kw pe o suprafata de teren din incinta Stadionului „Dan Paltinisanu” Timisoara.
9. Raport si proiect de hotarare privind aprobarea ocuparii de catre Societatea Salini S.P.A Roma Sucursala Bucuresti a unei portiuni din DJ 681 km 1+99, km 2+110 si km 3+250.
10. Raport si proiect de hotarare privind aprobarea incetarii numirii temporare a domnului Radosav Danut ca manager interimar al Muzeului Banatului Timisoara.
11. Raport si proiect de hotarare privind aprobarea incetarii Contractului de management al domnului Ilas Claudiu la Muzeul Satului Banatean Timisoara.
12. Raport si proiect de hotarare privind numirea domnului Ilas Claudiu ca manager al Muzeului Banatului Timisoara.
13. Raport si proiect de hotarare privind numirea managerului interimar la Muzeul Satului Banatean Timisoara.
14. Raport si proiect de hotarare privind propunerea de desemnare a reprezentantului asiguratilor, delegat din partea Consiliului Judetean Timis in Adunarea Reprezentantilor Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.
15. Raport si proiect de hotarare privind aprobarea incheierii unui acord de parteneriat intre judetul Timis, prin CJ Timis, Inspectoratul Scolar Judetean Timis, Liceul Tehnologic Special Gheorghe Atanasiu si Fundatia „SENSE” International Romania.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.