Gata. La INSTITUTIILE SUBORDONATE GUVERNULUI au venit SARBATORILE de IARNA. Nu deranjati decat daca arde ceva!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.11.2017 08:13 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Vineri, 24 noiembrie 2017, ora 10, in Sala Revoluţiei din cadrul Palatului Administrativ Timişoara, va avea loc şedinta Colegiului prefectural al judetului Timis.

Pe ordinea de zi:
1.    Planul de acţiune privind masurile de supraveghere sanitara veterinara in perioada premergatoare şi in timpul sarbatorilor de iarna, in domeniul igienei şi sanataţii publice sanitare veterinare, intocmit de catre Direcţia Sanitara Veterinara şi pentru Siguranţa Alimentelor Timiş.
2.    Planul de acţiune privind verificarea calitaţii, modului de comercializare şi etichetare a produselor specifice sarbatorilor de iarna, intocmit de catre Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Timiş.
3.    Planul de acţiune privind masurile pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţa publica pe raza judeţului Timiş in perioada premergatoare şi in timpul sarbatorilor de iarna, intocmit de catre Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş.
4.    Adoptarea prin hotarare a ”Planului comun de acţiune privind coordonarea activitaţilor specifice sarbatorilor de iarna, intreprinse in judeţul Timiş, pentru protejarea sanataţii şi siguranţei cetaţenilor, in perioada premergatoare şi in timpul sarbatorilor de iarna”.
5.    Diverse.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.