Gata-i! Judetul Timis are strategie de dezvoltare economico-sociala. China, la o parte!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.12.2015 12:09 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Consiliul Judetean Timis a fost convocat in sedinta ordinara in data de 16 decembrie 2015, ora 10, in Sala Consiliului din Palatul Administrativ situat in Timisoara, B-dul Revolutiei din 1989, nr. 17, cu urmatoarea ordine de zi:

1.Proiect de hotarare privind aprobarea Strategiei si a Programului Strategic de Dezvoltare Economico – Sociala a Judetului Timis pe perioada 2015 – 2020/2023 precum si a Planului de Actiune al Judetului Timis pentru perioada 2015 – 2016 pentru pregatirea promovarea si implementarea proiectelor de investitii.
2.Proiect de hotarare privind modificarea inventarului bunurilor care apartin domeniului public al Judetului Timis.
3.Proiect de hotarare privind actualizarea suprafetei imobilului situat in Timisoara, bd. C.D.Loga, nr. 46 – 48, apartinand domeniului public al Judetului Timis.
4.Proiect de hotarare privind aprobarea neexercitarii dreptului de preemtiune din partea Judetului Timis la intentiile de instrainare a unor imobile cu alta destinatie decat cea de locuinta.
5.Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori  de transport rutier.
6.Proiect de hotarare privind propunerea de incadrare in categoria drumurilor judeţene a drumului comunal DC 88 Bara (DC 85) - Vizma, km 2+300 - 4+400.
7.Proiect de hotarare privind aprobarea bugetului rectificat al Judetului Timis pe anul 2015.
8.Proiect de hotarare privind aprobarea taxelor judetene pentru anul fiscal 2016.
9.Proiect de hotarare privind aprobarea tarifelor pentru unele servicii de interes judetean in anul fiscal 2016.
10.Proiect de hotarare privind aprobarea cofinantarii de catre Consiliul Judetean Timis a Proiectului “Centru de Recuperare si Reabilitare Neuropsihica” Periam implementat de catre Durectia Generala de Asistenta 1Sociala si Protectia Copilului Timis conform Contractului de finantare nr. 2864/23.02.2012 in cadrul POR 2007 – 2013.
11.Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii si completarii structurii organizatorice si a Regulamentului de Organizare si Functionare a Agentiei de Dezvoltare Economico – Sociala Timis.
12.Proiect de hotarare privind aprobarea structurii organizatorice a Bibliotecii Judetene “Sorin Titel” Timisoara.
13.Proiect de hotarare privind aprobarea componentei nominale a Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Timis.
14.Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantului Judetului Timis in Consiliul de Administratie al Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva “Dimitru Ciumageanu” Timisoara.
15.Proiect de hotarare privind imputernicirea Presedintelui Consiliului Judetean Timis de a semna acte in numele Judetului Timis.
16. Intrebari,  Interpelari.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.