Gata-i vara: Colterm se pregateste pentru a da caldura timisorenilor

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.09.2015 15:51 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In vederea pregatirii sezonului de incalzire 2015-2016, COLTERM anunta ca, incepand cu data de 15 septembrie 2015, se vor efectua, etapizat, probele la rece, pentru ca functie de temperaturile exterioare, incepand cu data de 1 octombrie sa se poata furniza incalzire.

Asociatiile de proprietari si ceilalti utilizatori sunt rugate sa deschida vanele de bransament, iar locatarii care lucreaza la instalatiile interioare si au golit apa din instalatii sa-si finalizeze lucrarile si sa permita incarcarea acestora in conditii de siguranta atat pentru ei cat si pentru vecini si sa nu mai efectueze lucrari care sa necesite descarcarea lor.

De asemenea, timişorenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare sunt rugaţi sa anunţe imediat eventualele probleme care pot aparea la contoarele de energie termica (cabluri rupte, termorezistenţe distruse, contor inundat etc.) pentru a putea interveni la remedierea lor inaintea inceperii sezonului de incalzire.
Clienţii COLTERM au la dispoziţie nr. de tel 0256.494.133, care funcţioneaza non-stop, sau pot sesiza pe adresa dispecerat@colterm.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.