Geocompozit antifisura de pe Bulevardul Brancoveanu

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.12.2011 14:26 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - Primăria Municipiului Timişoara a continuat şi în acest an realizarea de ample lucrări de drumuri. Din aceste lucrări fac parte şi cele realizate pe blv. Brâncoveanu.

În anul 2010 a fost realizat tronsonul dintre blv. 16 Decembrie 1989 şi str. Porumbescu, iar în acest an au demarat lucrările la al doilea tronson dintre str. Porumbescu şi blv. Rebreanu.
Până în prezent au fost finalizate lucrările la carosabil urmând ca în primăvara anului viitor să se realizeze lucrări la trotuare, piste de ciclişti şi parcări.
Aceste lucrări au fost corelate cu cele de reabilitare a reţelelor tehnico-edilitare de pe stradă, fiind înlocuite reţelele şi branşamentele de gaze naturale, cele de apă şi branşamentele de apă precum şi reţeaua de termoficare.
Refacerea carosabilului de pe blv. Brâncoveanu au constat în înlocuirea integrală a structurii rutiere: 30 cm. strat de fundaţie din balast cilindrat, 20 cm strat din fundaţie din beton, Geocompozit antifisură, 6 cm strat de legătură BAD 25, 4 cm strat de uzură.
De asemenea, au fost corectate intersecţiile cu străzile laterale, iar partea carosabilă a fost încadrată cu borduri 20 x 25 cm din beton.
Lucrările au fost executate de SC DRUMURI MUNICIPALE SA iar valoarea lucrărilor la partea carosabilă se ridică la aproximativ 2,2 milioane lei.
Ample lucrări au fost realizate de asemenea şi în zonele de locuinţe din Municipiul Timişoara.
Astfel, în zona Calea Martirilor au fost aşternute covoare asfaltice pe suprafeţe mari totalizând 39.223 mp pe străzile: Meziad, Azuga, Salcâmilor, Păcăţean, Lidia, Albac, Cheia, Miloia, Cosminului, Crivaia, dr. Ioan Mureşan, Măgura.
Lucrările au fost realizate de SC DRUMURI MUNICIPALE, iar valoarea lucrărilor se ridică la 2,622 mil. lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.