Gheorghe din Tecuci, 1,3 ani inchisoare pentru abandon de familie

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.11.2012 10:38 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean Timiş au acţionat în cursul zilei de ieri, pe raza întregului judeţ, ocazie cu care au întocmit 31 de dosare penale şi au aplicat peste 100 de sancţiuni contravenţionale, persoanelor care nu au respectat prevederile legale.
La data de 3 noiembrie a.c., 215 poliţişti de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigare a fraudelor, de la combaterea criminalităţii organizate şi din cadrul structurii arme, explozivi şi substanţe periculoase, au fost prezenţi atât pe raza municipiului Timişoara, cât şi în celelalte localităţi din judeţ, în scopul asigurării unui climat corespunzător de siguranţă civică, prevenirii şi combaterii activităţilor infracţionale.

Cu această ocazie a fost depistată o persoană dată în urmărire naţională şi au fost întocmite 31 de dosare penale, dintre care 21 au fost pentru infracţiuni la regimul rutier.
Au fost aplicate 179 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 117500 de lei, dintre care 129 au fost pentru nerespectarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, iar 50 pentru încălcarea normelor privind ordinea şi liniştea publică.
Totodată, poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării 20 de permise de conducere şi au retras 14 certificate de înmatriculare.
Astfel, poliţiştii Secţiei 4 l-au depistat pe G. Gheorghe, de 40 de ani, din municipiul Tecuci, judeţul Galaţi, care avea emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei închisorii.
Suspectul este condamnat de Judecătoria Tecuci, la 1 an şi trei luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de abandon de familie.
Bărbatul a fost depus în Arestul I.P.J. Timiş, urmând a fi transferat în penitenciar pentru executarea pedepsei.
Poliţiştii oraşului Jimbolia i-au idepistat pe M. Marius, de 21 de ani, din Timişoara, G. Marian, de 21 de ani şi C. Valentin, de 33 de ani, ambii din Jimbolia, care în noaptea de 02/03 noiembrie a.c., au sustras un microbuz.
Poliţiştii Secţiei 4 i-au depistat pe B. Florin, de 32 de ani, din localitatea Oţelu Roşu, judeţul Caraş-Severin şi Ţ. Vasile, de 40 de ani, din Timişoara, care, în noaptea de 13/14 octombrie a.c., au sustras 16 anvelope din Piaţa Mehala.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.