Google Romania lanseaza programul pentru studenti Online Marketing Academy

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.10.2013 16:58 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Google incepe inscrierile in programul Online Marketing Academy (OMA), lansat in colaborare cu universitaţi din 9 oraşe ale ţarii, printre care şi Timişoara.
Online Marketing Academy este primul program educaţional de nivel naţional organizat de Google in Romania şi, prin amploarea sa, unul dintre cele mai importante programe educaţionale organizate de Google in Europa.
Programul se adreseaza studenţilor care doresc sa-şi dezvolte cunoştinţele despre marketingul online, iar cursurile sunt predate de specialişti Google şi traineri certificaţi.
La finalul cursurilor fiecare student va primi din partea Google Romania o diploma de participare a programului Online Marketing Academy, iar cei interesaţi de o cariera in mediul online vor avea acces la trainingurile avansate din semestrul II.
Pe parcursul trainingurilor, studenţii vor avea ocazia sa se intalneasca cu echipa Google Romania şi cu agenţii de advertising top din ţara, sa afle mai multe despre cum se realizeaza o campanie de publicitate in mediul online, despre promovarea pe google.ro sau despre ce inseamna sa lucrezi intr-o agenţie de publicitate.
Antreprenori cu experienţa le vor vorbi despre modele de business in online şi exemple de succes, iar traineri certificaţi de Google le vor demonstra cum pot sa foloseasca Google AdWords şi Google Analytics in promovarea online.

'Ca absolvent al programului-pilot, nu pot decat sa recomand OMA tuturor celor ce intenţioneaza sa foloseasca mediul online pentru dezvoltarea unei cariere sau pentru promovarea propriului business', spune Alexandru Blogu, participant in cadrul programului-pilot de anul trecut iar acum membru al echipei Google in Romania.
'Prin acest program ne dorim sa punem bazele urmatoarei generaţii de specialişti in marketing online. De aceea, pe langa cursurile practice bazate pe studii de caz, le vom pune la dispoziţie absolvenţilor OMA o platforma de joburi prin care vor putea fi contactaţi de companii şi agenţii interesate de astfel de specialişti', declara Rareş Rusu, Marketing Manager la Google Romania.

Trainingurile se vor desfaşura in perioada noiembrie — decembrie 2013 in universitaţile partenere, iar studenţii interesaţi sunt invitaţi sa se inscrie la adresa www.google.ro/ads/academy pana la data de 1 noiembrie.
Printre universitaţile partenere in programul OMA se afla Universitatea de Vest din Timişoara. 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.