Graul de la Deta nu-i ca la Constanta

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.08.2012 17:56 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - În data de 20.08.a.c. poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor împreună cu cei din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Timiş, au organizat o acţiune în municipiul Timişoara şi pe raza oraşului Deta, pentru combaterea evaziunii fiscale.
Cu această ocazie au fost aplicate opt sancţiuni contravenţionale în valoare de 55.000 de lei.
Şase dintre amenzi au fost aplicate în municipiul Timişoara reprezentanţilor unor societăţi comerciale situate pe bulevardul Brâncoveanu care nu au respectat prevederile legii comerţului, expunând la vânzare produse pentru care nu aveau documente de provenienţă, fiind confiscate articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte în valoare de 5.450 de lei.
Tot în cadrul acţiunii, poliţiştii au oprit în trafic, în apropierea oraşului Deta, două autocamioane cu semiremorcă aparţinând unei societăţi din Constanţa, care transportau 50.320 kg de grâu, producţie 2012.

Pentru că proprietarul mărfii nu a putut prezenta documente legale de provenienţă, respectiv factura fiscală şi contractul de vânzare-cumpărare, a fost aplicată sancţiune contravenţională, iar întreaga cantitate de cereale, în valoare de 70.750 de lei a fost ridicată în vederea confiscării.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.