Hai la Targul de Craciun!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.11.2012 13:16 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Pentru a marca Sărbătorile de iarnă din acest an Primăria Municipiului Timişoara va organiza Târgul de Crăciun, o manifestare care s-a bucurat de mult succes si care a ajuns la editia a 6-a. Locaţia va fi Piaţa Victoriei, dar şi str. Marasesti. 

Târgul se va desfăşura în perioada 1 decembrie 2012 - 2 ianuarie 2013.
Comercianţii care sunt interesaţi de participarea la Târgul de Crăciun vor trebui să depună, între 5-16 noiembrie, la Primăria Municipiului Timişoara, la camera 12, Centrul Consiliere Cetăţeni pentru Direcţia Comunicare (orar: luni, miercuri, joi, vineri 08:30 - 16:30 şi marţi 08:30 - 18:30) următoarele documente: formular de participare la Târgul de Crăciun; CD cu pozele si lista produselor comercializate; poze ale căsuţei, în cazul în care comerciantul deţine căsuţă; copie xerox după actele firmei.
Totodată, trebuie precizate detaliile referitoare la necesarul tehnic pentru buna funcţionare a activităţii (curent electric, apă şi altele). Cei care comercializează produse alimentare au nevoie de avizul prealabil al Direcţiei Sanitar Veterinare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.