Hai sa dam gura cu gura, sa vedem cine o fura!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 28.03.2016 13:33 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Dupa ce PNL şi cu al lui Ben Oni Ardelean, care lupta impotriva sistemului comunist in munţii Haţegului chiar şi inainte de a implini 14 ani, a asasinat şi ingropat electoratul şi in campanie, dar şi de-a lungul mandatului, cu ce Muzeul Revoluţiei va face el la Timişoara de o sa intoarca aia de la Paris Luvru cu faţa spre rasarit, iaa ca mai reapare un alt personaj care scuipa cu promisiuni in mulţime.

Pe numele lui Marius Dugulescu, vrea ca Timişoara sa aiba un Muzeu al Revoluţiei impunator...

“Timişoara merita sa aiba un Muzeu al Revoluţiei. Pentru primarul Timişoarei, oricum s-ar numi el, acest subiect ar trebui sa fie o prioritate. Oraşul nostru trebuie sa aiba un Muzeu al Revoluţiei şi nu unul oarecare. Este nevoie de ceva impunator, pentru ca vorbim de o Romanie libera, datorita Timişoarei, iar Timişoara trebuie sa plateasca tribut eroilor sai. Timişoara trebuie sa işi aduca aminte cum s-a strigat <<Libertate!>>”, spune Marius Dugulescu.

Cristinel, tata, ai fost ales ca deputat in colegiul uninominal 3 din circumscripţia electorala 37 Timiş, eşti fiul pastorului timişorean Petru Dugulescu, fost deputat PNŢCD intre 1992-2000, ai fost consilier judeţean la CJ Timiş, ai fost reprezentant in celebrul grup ecumenic de rugaciune din parlamentul Romaniei, ai fost vicepreşedintele Comisiei pentru drepturile omului, culte şi minoritaţi naţionale din Camera Deputaţilor, ai fost membru in Comisia Parlamentara de Control a Revoluţionarilor din Decembrie 1989, ai fost presedintele Subcomisiei Parlamentare pentru Demnitate Umana...

Morala? Daca te-ar fi durut undeva de Muzeul Revoluţiei impunator, te-ar fi durut şi pana acum.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.