Halloween cu liberali

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 28.10.2011 15:55 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - "Priveghiul democraţiei româneşti" se va numi acţiunea pusă la cale de TNL Timiş pentru sâmbătă seara în Piaţa Unirii. Tinerii liberali se vor întâlni la sediul PNL Timiş la ora 20,30, după care se vor deplasa în Piaţa Unirii pentru a protesta paşnic, dar cu umor, împotriva actualei guvernări, care a îngropat spiritul democraţiei româneşti. La protest se vor afla şi lideri ai PNL Timişoara şi PNL Timiş, printre care şi preşedintele filialei, Nicolae Robu. Acţiunea are toate autorizaţiile necesare pentru desfăşurare. Fiind seara în care se celebrează Halloween-ul, tinerii vor purta măşti, iar tinerii liberali promit că acţiunea va fi una plină de surprize.

După momentele din Piaţa Unirii, tinerii se vor deplasa la clubul Lemon, unde are loc petrecerea de Halloween. Petrecerea va începe în jurul orei 22.
Tot mâine seară, de la ora 20,30, la Casa Tineretului, Cluburile Studenţeşti Liberale Timiş şi Medical Engineering Association organizează Halloween Charity Party, eveniment caritabil dedicat sprijinirii copiilor cu probleme cardiace din România. Costumaţiile specifice de Halloween nu vor lipsi nici la această petrecere.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.