HAOS in POLITIA judetului TIMIS patronat de la BUCURESTI!... Mofturi de MILITIE, comisari de PLANTATIE(social-democrata)!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.05.2017 12:47 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie din Romania (SNAPR) informeaza, printr-un comunicat, ca imediat dupa ce a fost imputernicit ca adjunct al Inspectorului General al Poliţiei Romane, fostul şef al I.P.J. Timiş, chestorul Mirescu Ion, a şi trecut la permutari care le asigura apropiaţilor sai din I.P.J. Timiş putere deplina.

Capul de lista pentru numirile din I.P.J. il deţine comisarul şef Petecel Alin care, de la conducerea Secţiei 1 de poliţie Timişoara, a fost uns şef al Poliţiei Municipale Timişoara.
Odata inscaunat, Petecel Alin, pe acelaşi principiu, i-a aşezat pe apropiaţii sai, fini, prieteni de familie, in  funcţii cheie ale Poliţiei Municipale Timişoara.

Cel mai limpede exemplu de “operativitate” a comisarului şef Petecel, in propulsarea apropiaţilor pe funcţii calde de conducere, este numirea fostului sau adjunct de la Poliţia Municipiului Timişoara, pe funcţia de imputernicit al Serviciului de Ordine Publica al I.P.J. Timiş.
La Timişoara, spune SNAPR, poliţistul nu va ocupa o funcţie de conducere daca nu se numara printre finii, cumetrii sau prietenii apropiaţi şefului poliţiei municipale.

La toate cele 5 Secţii de Poliţie din Timişoara activitatea compartimentelor Sisteme de Securitate era asigurata de catre doi poliţişti/compartiment, conform vechii scheme, dar şi necesitaţilor ce se impun. Mai nou, pentru secţiile 3 şi 2 de poliţie lucreaza cate un singur poliţist...
Fiindu-i aduse la cunoştinţa inconvenientele noii “scheme”, singurul raspuns al comisarului şef Petecel Alin a fost: ”eu sunt comandant şi fac ce vreau, cui nu-i convine, sa ma dea in judecata!”...
Toata aceasta mişcare gandita de şeful Poliţiei Municipale Timişoara este ilegala deoarece nu respecta Legea 360/2002 privind Statutul poliţistului, OMAI 140/2016 şi nici Acordul Colectiv incheiat de MAI cu sindicatele reprezentative.

”Poliţiştii de la Timişoara vorbesc, dar in şoapta, pentru ca ştiu ca “indrazneala“ ii costa... Aşa ca vin catre sindicat, unde sunt sigur ascultaţi, dar mai presus de orice, ramane singura lor “arma” de aparare impotriva abuzurilor. Chiar daca legislaţia in vigoare obliga angajatorul cat şi pe capetele populate de idei “constructive” ale conducerii, sa consulte sindicatele reprezentative aroganţa sau ignoranţa pur şi simplu nu-i lasa. Nici macar articolele din presa, in care Petecel Alin se afla pe lista ruşinii Poliţiei Romane şi numele-i era lipit de contrabanda cu ţigari de pe vremea cand era subcomisar, nu i-au deturnat ascensiunea, iar prietenia lui cu Chestorul Mirescu a fost lozul caştigator care arunca Poliţia Municipiului Timişoara in haos” - mai spune SNAPR...

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.