Heirupismul de la Primarie starneste... plangeri prealabile pe metrul patrat

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 29.03.2013 14:13 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Consiliul Local al Municipiului Timişoara se va reuni în şedinţă ordinară, în data de 29.03.2013, de la ora 14, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timişoara din B-dul C.D. Loga nr.1.
Pe ordinea de zi a şedinţei figurează proiecte de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie pe anul 2012 şi rectificarea bugetului local al Municipiului Timisoara pe anul 2012, aprobarea Structurii organizatorice, a Organigramei si a Statului de functii pentru Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara, modificarea şi aprobarea Organigramei, Statului de Funcţii şi Regulamentului de Organizare şi Funcţionare ale Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitară Timişoara.
Mai sunt şi proiecte de hotărâre privind modificarea taxelor de concesiune în contractele de concesiune terenuri care au fost încheiate cu persoane juridice sau privind modificarea taxelor de concesiune pentru concesionarea terenurilor aferente imobilelor cu destinatia de locuinta dobandite in baza prevederilor Legii nr.61/1990, Legii nr.85/1992, Legii nr.112/1995 si Legii nr. 79/1997 si a celor privind concesionarea terenurilor aferente spatiilor cu alta destinatie decat aceea de locuinţă.
De asemenea, Consiliul Local va decide asocierea Municipiului Timişoara cu Universitatea "Politehnica" din Timisoara si Consiliul Judetean Timis, in Asociatia Sportiva "Clubul de Handbal Politehnica Timisoara", prin aprobarea actului constitutiv si a statutului asociatiei, numirea reprezentantilor in Adunarea Generala si Consiliul Director ale Asociatiei si aprobarea cotizatiei anuale catre asociatie, dar şi aderarea Municipiului Timişoara la clubul sportiv "Rugby Club Municipal Universitatea de Vest Timişoara", modificarea actului constitutiv si a statutului clubului sportiv, numirea reprezentantilor in Adunarea Generala si Consiliul Director ale clubului sportiv si aprobarea cotizatiei anuale catre clubul sportiv.
Dar, faţă de alte şedinţe ale consilierilor locali, şedinţa ordinară de pe 29 martie cuprinde numeroase adrese privind plângeri mai ales la HCL privind stabilirea tarifelor de baza pe metru pătrat la chiriile pentru spatiile cu alta destinatie decat aceea de locuinta aflate in administrarea Consiliului Local al Municipiului Timişoara...

Documente atasate

Unele documente sunt in format PDF si pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu il aveti il puteti descarca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.