Horatiu Malaele: Sunt un orb. La Timisoara...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.05.2014 15:01 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - ”Sunt un orb” - va spune Horaţiu Malaele spectatorilor timişoreni pentru a le deschide ochii şi sufletul catre poezie.
Aşa, frumos, cum numai el ştie: cu umor, cu duioşie, cu pastile de proza şi de sinceritate, intr-o bijuterie de spectacol ce va avea loc in 2 iunie 2014, de la ora 19, in sala Capitol.

”Sunt un orb”, recital extraordinar Horatiu Malaele, este un puzzle poetic ”despre dragostea animaliera, picturala, de mama, de sotie”, avand ca piese versurile lui Nichita Stanescu, Teodor Paca, George Toparceanu, Emil Brumaru, Mircea Micu, Geroge Tarnea, Geo Dumitrescu, Nazim Hicmet, picant pigmentat cu hazul inimitabil al actorului, cu muzica şi momente de improvizaţie.

„Spectacolul Sunt un orb cuprinde cateva poezii de mare calitate, dar si proza scurta. Sunt mai multe elemente care formeaza acest spectacol, in care este vorba despre mine, dar este vorba si despre dumneavoastra”, declara Horatiu Malaele despre spectacol.

Biletele pentru acest eveniment costa 49 de lei şi s-au pus in vanzare la Agenţia Filarmonicii Banatul, deschisa in zilele de luni, miercuri şi vineri intre orele 10-14, marţi şi joi intre orele 14-19, precum şi cu o ora inainte de orice spectacol.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.