Hoti de Afumati, perchezitii cu pesticide...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.07.2014 14:33 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii au efectuat doua perchezitii domiciliare la persoane banuite de comiterea mai multor furturi de pesticide dintr-o societate comerciala.

Pe 4 iulie a.c., in baza autorizatiilor emise de Judecatoria Timisoara, politistii Serviciului de Investigatii Criminale au efectuat doua perchezitii domiciliare pe raza municipiului Timisoara, la persoane banuite de comiterea mai multor furturi dintr-o societate comerciala.
In fapt, cei doi barbati, de 28 si 29 de ani, ambii din localitatea Afumati, judetul Dolj, angajati ai unei societati comerciale din Timisoara, in perioada aprilie – iunie a.c., ar fi sustras din incinta societatii substante pesticide in valoare de peste 18.000 de lei.
La domiciliul unuia dintre barbati, politistii au depistat 25 de litri de substante pesticide susceptibile a fi sustrase, intreaga cantitate fiind ridicata in vederea continuarii cercetarilor.

Cei doi barbati banuiti de furt de substante pesticide si cei doi tineri banuiti de comiterea talhariei au fost retinuti pentru 24 de ore, urmand a fi prezentanti magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.