Hoti de alimente si electronice ajunsi din urma de cainele politist

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.05.2013 20:08 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au efectuat percheziţii la domiciliile a trei suspecţi de furturi din societăţi comerciale.
Au fost identificate trei arme albe, două săbii artizanale şi un topor, care au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.
Cei trei suspecţi au fost depistaţi, identificaţi şi conduşi la sediul secţiei pentru audieri.
La data de 24 mai a.c., începând cu ora 17.30, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara, beneficiind de sprijinul luptătorilor S.A.S s-au deplasat pe strada Dacilor din municipiu, unde au efectuat percheziţii la domiciliile a trei suspecţi de furturi din societăţi comerciale.
Cei trei bărbaţi de 45, 40 şi 19 ani sunt suspectaţi de comiterea a trei furturi din societăţi comerciale  în cursul nopţii trecute, când ar fi sustras bunuri alimentare şi electronice (5 LCD), producând un prejudiciu de aproximativ 4000 de lei.
Pentru efectuarea cercetării la faţa locului a fost folosit câinele de urmă, care i-a condus pe poliţişti la domiciliile celor trei suspecţi.
În urma percheziţiilor, poliţiştii au identificat trei arme albe, două săbii artizanale şi un topor, despre care există suspiciuni că ar fi folosite de bărbaţi pentru a distruge sistemele de închidere a societăţilor.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.