HOTII de BUZUNARE din TIMISOARA au inceput sa-i si BATA pe CALATORI! INSTITUTIILE STATULUI, PLATITE de POMANA!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 28.10.2016 11:31 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Lovit in staţia de tramvai din Piaţa Traian de membrii unei bande hoţi de buzunare

Poliţiştii locali aflaţi in patrulare in dupa-amiaza zilei de 25 octombrie, in jurul orei 15, pe mijloacele de transport in comun, au intervenit pentru aplanarea unui conflict izbucnit in Piaţa Traian intre un barbat şi un grup de persoane format din doua femei şi un barbat.
Aceştia se aflau in staţia de tramvai, iar in momentul in care a sosit patrula de poliţişti locali, persoana vatamata, care s-a legitimat in persoana lui T. M., de 63 de ani, a solicitat sprijin deoarece a fost lovit cu pumnul in faţa de una din persoanele aflate in grupul de trei, in timp ce se afla in tramvaiul cu nr. 5.
La coborarea din mijlocul de transport, aceştia i-au adresat şi injurii.
Cei in cauza, cunoscuţi ca facand parte din grupurile de hoţi de buzunare, se numesc S. Alexandru, de 20 de ani, B. Iasmica şi B. Felicia, de 37 şi 19 ani, au fost predaţi la Secţia 1 Poliţie pentru continuarea cercetarilor sub aspectul savarşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

Hoţ de buzunare din tramvaie depistat in Piaţa Balcescu

Doi poliţişti locali au depistat tot in dupa amiaza zilei de 25 octombrie, in jurul orei 14.30, in timp ce se indreptau spre domiciliu de la serviciu, un barbat care a sustras telefonul mobil unei tinere in timp ce incerca sa urce in tramvaiul cu nr. 6, in zona Piaţa Balcescu.
In fapt, tanara de 15 ani a simţit cum barbatul ii sustragea telefonul aflat in buzunarul de la pantaloni şi nu a mai avut puterea sa riposteze, fiindu-i frica.
A observat insa in staţie poliţiştii locali şi a solicitat sprijin, iar in baza descrierilor aceştia l-au reţinut imediat pe S. B. Marius, de 26 de ani, cu domiciliul in localitatea Vinga – Arad.
Acesta avea asupra sa telefonul sustras şi, deşi ii scosese cartela, tanara l-a recunoscut in baza datelor şi fotografiilor aflate in aparat.
Barbatul a fost predat poliţiştilor de la Secţia 3 pentru continuarea cercetarilor sub aspectul infracţiunii de furt. Impotriva lui s-a luat masura reţinerii pe 24 de ore.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.