HR Summit Timisoara: Despre tehnologiile, metodele si trendurile din industria resurselor umane

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.03.2016 11:28 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

HR Summit revine la Timisoara.
Se intoarce in zona de Vest a tarii pe 19-20 mai 2016 cu scopul de a reuni comunitatea de Resurse Umane si Management intr-un cadru potrivit pentru knowledge sharing, networking, dar si pentru invatarea celor mai noi si celor mai utile bune practici din domeniu.
Departamentul de Resurse Umane contribuie in mod substantial la succesul unei organizatii si la punerea in aplicare a strategiei de dezvoltare a acesteia, motiv pentru care la HR Summit se va discuta despre tehnologiile, metodele si trendurile din industria resurselor umane.

HR Summit este cu si despre gasirea solutiilor inovatoare care, odata aplicate, duc la o gestionare mai buna a capitalului uman, la crearea unui mediu de comunicare adecvat si transparent si, implicit, la dezvoltarea organizatiilor din care provin participantii.
In cadrul HR Summit Timisoara se vor pune la dispozitia participantilor studii de caz, exemple concrete si solutii practice, provenite de la speakeri cu o vasta experienta in domeniul resurselor umane, speakeri de la cele mai mari companii din Romania care sunt buni cunoscatori ale nevoilor acestei industrii.

Conferinta de Resurse Umane HR Summit, organizata de Libero Events, are in structura sa si zona expozitionala, componenta dedicata furnizorilor de servicii si produse necesare desfasurarii activitatii de Resurse Umane. Acest spatiu permite expozantilor sa intre in contact direct cu publicul tinta, iar participantilor le ofera ocazia sa ramana conectatati cu tehnologia HR.
Mai multe detalii despre eveniment, inscriere si primii speakeri gasiti pe www.timisoara.hrsummit.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.