I-ati vazut? Sunati la 112!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.08.2012 10:06 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii din Lugoj au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui STĂNCIULESCU ION, de 80 de ani, din Lugoj, care în data de 09.08.2012 a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.


Din primele verificări s-a stabilit că persoana a plecat de la domiciliu în jurul orei 07.00 deplasându-se la anexa situată pe strada Timişorii pentru a îngriji animalele care le deţinea. La faţa locului, acesta a lăsat portmoneul cu bani, actul de identitate, ceasul, bicicleta şi cheile de la locuinţă.
Semnalmente: - înălţime 1.60 m, aproximativ 75-80 kg, faţă ovală, păr cărunt, ochi căprui, ten măsliniu.
În ziua dispariţiei purta pantaloni din catifea de culoare maro, cămaşă albastră, şapcă neagră şi pantofi negri.
Poliţiştii din Jimbolia au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui JURCA LIVIU MIRCEA, de 51 de ani, din Jimbolia, care în data de 11.08.a.c. a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors.
La data mai sus menţionată, bărbatul a plecat de la domiciliu, cu autoturismul personal, spre centrul oraşului, intersecţia străzilor Calea Timişorii cu Republicii, loc unde acesta desfăşura activităţi ilegale de schimb valutar.
Autoturismul a fost găsit de către concubina sa în parcarea unui supermarket din Jimbolia.
Totodată concubina precizează faptul că în ziua dispariţiei, în jurul orei 10.00, a avut o discuţie telefonică cu J.L. Mircea în care acesta i-a menţionat că se află în localitatea Grabat, în vizită la o persoană, iar din acel moment nu a mai putut fi contactat, telefoanele fiind închise.
Semnalmente: înălţime 1.75 m, greutate 70 Kg, ochi căprui, păr şaten, tuns scurt, faţa ovală, ca semn particular are o proteză oculară în partea dreaptă.
Nu se cunosc cu exactitate caracteristicile vestimentaţiei, posibil pantaloni albaştri, încălţăminte sport, bluză mâneca lunga bleu marin şi şapca sport.
Cel în cauza, în perioada anilor 2005-2008, a mai fost plecat de la domiciliu în aceleaşi împrejurări.
Oricine poate oferi detalii cu privire la persoanele dispărute este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112.

 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.