Identitate falsa la frontiera

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.12.2011 15:42 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Cenad - Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat o femeie care a încercat să treacă ilegal frontiera, folosindu-se de o carte de identitate falsă.

În data de 17.10.2011, în jurul orei 6.30, s-au prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, Ciprian T., în vârstă de 31 de ani, judeţul Timiş, însoţit de Maria N., în vârstă de 21 de ani, din judeţul Timiş. Cei doi s-au legitimat cu cărţi de identitate româneşti.
În timpul efectuării formalităţilor de frontieră, lucrătorii au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor, motiv pentru care au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au stabilit că documentul de identitate al femeii este fals total. În timpul cercetărilor s-a stabilit că tânăra se numeşte Cristina C., în vârstă de 20 ani. Bărbatul a declarat că a achiziţionat cartea de identitate de la o persoană necunoscută în schimbul sumei de 350 de euro şi a recurs la această metodă de a trece ilegal frontiera deoarece femeia nu îndeplinea condiţiile legale pentru a părăsi ţara.
În cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la fals material, complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei, iar pe numele femeii pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei, fals privind identitatea şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.