Ilie Bertea nu e smecher si nici baron local...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 06.09.2013 16:20 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - PP-DD Timiş are un noul prim-vicepreşedinte şi preşedinte al Organizaţiei Municipale Timişoara, Ilie Bertea, care-l va secunda pe deputatul Adrian Nicolae Diaconu, preşedintele Organizaţiei Judeţene Timiş a PP-DD.
"Mă implic total în PP-DD de peste un an de zile. Partidul Poporului – Dan Diaconescu este pentru mine un alt mod de viaţă, este singurul partid politic care nu s-a implicat în jefuirea României şi care vine cu soluţii concrete pentru revigorarea economiei naţionale..." - spune Ilie Bertea.
Şi adaugă: "Noi, cei din PP-DD, suntem oameni simpli şi muncitori. PP-DD nu este format din şmecheri şi nici din baroni locali, cum se întâmplă în cazul altor partide".
Ilie Bertea, care "lucrează mult, doarme puţin noaptea şi vine devreme la muncă", la 53 de ani, este consilier judeţean şi preşedintele Comisiei de Administraţie şi Ordine Publică din cadrul Consiliului Judeţean Timiş, dar şi fost absolvent al Şcolii Militare de Ofiţeri Activi a Ministerului de Interne Bucureşti, dublu licenţiat în Ştiinţe juridice şi Ştiinţe economice, fiind şi specialist în mediere.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.