Imbracaminte, incaltaminte, marochinarie si accesorii la Salonul Industriei Usoare

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.11.2015 17:54 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza in perioada 18 – 22 noiembrie 2015, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, cea de-a 26-a editie a SALONULUI INDUSTRIEI USOARE.
Manifestarea este cunoscuta banatenilor de peste doua decenii ca fiind cea mai reprezentativa expozitie de imbracaminte, incaltaminte, marochinarie si accesorii din zona de vest a ţarii.

Industria de fashion din Romania se reinventeaza in mod continuu, astfel ca cei peste 50 de expozanţi din intreaga ţara (Arad, Braşov, Braila, Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Mangalia, Oradea, Oraştie, Ploieşti, Targu Mureş, Suceava) vor oferi publicului o manifestare care  sa contureze noile tendinţe şi sa dea tonul in moda timişoreana prin cele mai frumoase colecţii ale sezonului.

Tematica expoziţiei cuprinde: Confectii textile, tricotaje, incaltaminte, marochinarie, pielarie, blanarie; Articole de lenjerie,  lenjerie de pat, accesorii; Articole sportive şi pentru petrecerea timpului liber; Produse cosmetice si naturiste, parfumuri, bijuterii, gablonturi; Moda, design vestimentar.
Nu va lipsi nici standul Facultaţii de Arte şi Design a Universitaţii de Vest Timişoara unde studenţii vor expune piese vestimentare şi de design unicat.
De asemenea, in spaţiul exterior al CRAFT va fi organizata o mini expoziţie de produse tradiţionale de sezon.
Organizatorii şi-au propus sa ofere publicului vizitator şi o parada a modei unde vor fi prezentate creaţiile vestimentare ale firmelor producatoare expozante, dar nu numai.   
SALONUL INDUSTRIEI USOARE se deschide pentru public miercuri, 18 noiembrie 2015, ora 11.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.