IMIGRANTI din IRAK, INDIA, QATAR, LIBIA si AFGANISTAN, uniti-va!... In ROMANIA, ca e loc pentru toti!....

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 07.04.2017 11:08 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Oravita – I.T.P.F. Timisoara au depistat la frontiera cu Serbia 33 de cetateni din Irak, India, Qatar, Libia si Afganistan, care au incercat sa intre ilegal in Romania, cu scopul de a ajunge in tari din vestul Europei.

In cursul noptii trecute, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Oravita, judetul Caras - Severin, au declansat o actiune specifica pe linia combaterii migratiei ilegale, in urma careia au depistat, pe directia localitatilor de frontiera Comoraste si Gradinari, 33 de cetateni straini care se deplasau dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul tarii.
Persoanele in cauza, care nu isi justificau prezenta in zona, au fost conduse la sediul Politiei de Frontiera Oravita pentru cercetari.
In cadrul verificarilor preliminare s-a stabilit ca cei in cauza sunt 14 barbati, 6 femei si 13 minori, adultii avand varste cuprinse intre 20 si 42 de ani, iar minorii intre 2 si 14 ani. Acestia au declarat ca sunt cetateni din Irak, India, Qatar, Libia si Afganistan si au incercat sa treaca ilegal frontiera din Serbia in Romania cu intentia de a ajunge in tari din vestul Europei.
In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat.
Totodata, vor fi anuntate autoritatile de frontiera sarbe, in vederea cercetarii in comun a evenimentului si punerii in aplicare a acordului de readmisie.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.