IMM-urile din orasele REGIUNII VEST nu se inghesuie la MILIOANELE de EURO de la UNIUNEA EUROPEANA!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.06.2017 13:25 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In Regiunea Vest mai sunt disponibile 40% din fondurile europene pentru finanţarea IMM-urilor din oraşe.

IMM-urile din Regiunea Vest care vor sa acceseze fonduri nerambursabile pentru a-şi dezvolta activitatea mai pot sa depuna proiecte spre finanţare pana in data de 30 august 2017, la ora 12:00, in cadrul Prioritaţii de investiţii 2.2 „Sprijinirea crearii şi extinderea capacitaţii avansate de producţie şi dezvoltarea serviciilor” a Regio-Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020.

Condiţiile specifice de accesare sunt detaliate in cadrul Ghidului specific acestui apel de proiecte – ghid care se gaseşte pe pagina web a ADR Vest (www.adrvest.ro), la secţiunea Ghiduri de finanţare/Apeluri lansate.

Apelul de proiecte este de tip competitiv, proiectele primind finanţare in funcţie de punctajele obţinute in cadrul etapelor de evaluare şi in limita alocarii financiare pentru Regiunea Vest.

Finanţarea vizeaza investiţii in mediul urban – cu excepţia intreprinderilor mijlocii in cazul carora locul de implementare al proiectului poate sa fie şi in mediul rural.

Valoarea finanţarii nerambursabile acordata este de minimum 200.000 euro şi maximum 1 milion de euro. Contribuţia solicitantului de finanţare, din valoarea eligibila a proiectului, difera in funcţie de dimensiunea firmei, 45% pentru microintreprinderi şi intreprinderi mici, 55% pentru intreprinderile mijlocii.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.