In mijlocul Germaniei... cu Lila Lila

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.05.2012 11:39 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Centrul Cultural German Timişoara, lectoratul DAAD din cadrul Universităţii Politehnica din Timişoara şi librăria Cărtureşti, vă invită în data de 17 mai, la ora 18.30, la ceainăria librăriei Cărtureşti de pe strada Mercy nr.7, la proiecţia filmului Lila Lila (2009), în regia lui Alain Gsponer. 

Tânărul chelner David este un ratat. Atunci când a întâlnit-o pe frumoasa Marie, încearcă din răsputeri să îi facă curte. Din întâmplare îi cade în braţe un scenariu de carte şi ca urmare decide să schimbe numele personajelor principale şi să se declare autorul cărţii. Şi într-adevăr, a reuşit să trezească interesul Mariei. Ea chiar trimite scenariul pe ascuns unei tipografii care publică opera. David îşi vede visele împlinite, dar îi este mereu teamă, că într-o bună zi se va găsi adevăratul autor. Când acesta chiar apare pe neaşteptate, încep cu adevărat problemele pentru David.
Seria de filme germane continuă cu filmul: 31 mai, Ferien, regia: Thomas Arslan, (2007).
Proiecţiile au loc din 2 în 2 săptămâni, întotdeauna joia, de la ora 18.30, la ceainăria librăriei Cărtureşti de pe strada Mercy nr. 7. Toate filmele sunt prezentate în limba germană, cu subtitrare în limba engleză. Intrarea este liberă.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.