Inca o cruce de merit pentru timisoreanul Ovidiu Gant de la presedintele Germaniei

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.03.2015 19:05 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Presedintele Republicii Federale Germania, Joachim Gauck, i-a decernat deputatului minoritatii germane in Parlamentul Romaniei, Ovidiu Victor Gant, Crucea de Merit in rang de Ofiter a Ordinului de Merit al Republicii Federale Germania, in recunoasterea deosebitelor sale merite fata de Republica Federala Germania.
Astfel este apreciat angajamentul indelungat si constant al deputatului Gant in special pentru minoritatea germana din Romania, dar si pentru relatiile romano-germane in general.

In anul 2008, i-a fost deja acordat deputatului Ovidiu Gant Crucea de Merit in rang de Cavaler a Ordinului de Merit al Republicii Federale Germania.
Crucea de Merit in rang de Ofiter reprezinta, prin urmare, o „ridicare in rang”, fiind astfel un semn important al aprecierii angajamentului neobosit al deputatului Gant in favoarea minoritatiii germane din Romania.
Ambasadorul Republicii Federale Germania in Romania, Werner Hans Lauk, ii va inmana deputatului Ovidiu Gant insemnele ordinului sambata, 7 martie 2015, ora 17.30, la Casa Adam-Müller-Guttenbrunn din Timisoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.