Inca o lovitura data coruptiei: Politist incoruptibil la... Varias

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 07.08.2013 12:41 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Ca urmare a denunţului unui poliţist, ieri, 6 august a.c. ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Timiş, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş şi cu sprijinul Serviciului Operaţii - Biroul 2 Timişoara, l-au prins în flagrant pe L.A.I., în timp ce încerca să ofere cu titlu de mită suma de 200 lei, pentru ca a scăpa de dosar penal întrucât fusese identificat conducând un ATV fără permis de conducere.

Astfel, în cursul zilei de marţi, 6 august a.c., agentul principal de poliţie F.O., din cadrul I.P.J. Timiş, Postul de Poliţie Variaş, a depus un denunţ la sediul S.J.A. Timiş, prin care sesiza faptul că L.A.I. i-a oferit o sumă de bani neprecizată, pentru a nu-i întocmi dosar penal.
În fapt, în seara zilei de 05.08.2013, în timp ce se afla în serviciu pe raza comunei Variaş, poliţistul a observat o persoană care conducea un ATV şi care a încercat să evite întâlnirea cu autospeciala de poliţie, fapt pentru care a procedat la urmărirea şi oprirea regulamentară a acestuia, ocazie cu care a constat că şoferul nu poseda permis de conducere, fiind minor (17 ani), iar autovehiculul nu era înmatriculat, conform normelor în vigoare.
Faţă de L.A.I. a fost dispusă începerea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii prev. şi ped. de art. 255 C.p. raportat la art. 7 aliniat 2 din legea 78/2000, iar procurorul a dispus măsura preventivă de obligare de a nu părăsi ţara pentru o perioadă de 30 de zile.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.