Inca un MEDIC si ANGAJAT la STAT si ADMINISTRATOR de S.R.L...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 17.03.2017 12:09 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Agenţia Naţionala de Integritate a constatat faptul ca UNGUR VASILICA s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 25 mai 2007 — 23 decembrie 2014, intrucat a deţinut simultan funcţia de şef Laborator Analize Medicale din cadrul Spitalului Municipal de Urgenţa Caransebeş şi pe cea de administrator al S.C. Medical Top Clinic SRL.

Persoana evaluata a incalcat astfel dispoziţiile art. 178, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 95/2006 potrivit caruia: 'Funcţia de manager persoana fizica este incompatibila cu: c) exercitarea oricarei activitaţi sau oricarei altei funcţii de manager, inclusiv cele neremunerate' şi art. 185, alin. (15) din acelaşi act normativ potrivit caruia: 'Dispoziţiile art. 178 alin. (1) lit. c), d), e) oi g) referitoare la incompatibilitaţi şi ale art. 178 alin. (2) referitoare la conflictul de interese, sub sancţiunea rezilierii contractului de administrare şi a plaţii de despagubiri pentru daunele cauzate spitalului, in condiţiile legii, se aplica şi şefilor de secţie, de laborator şi de serviciu medical din spitalele publice'.

Persoana evaluata a fost informata despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiaza — de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le considera necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. UNGUR VASILICA nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, in exercitarea dreptului la aparare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.