Inca un pieton luat pe sus de pe trotuar

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.06.2013 12:29 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - La data 8 iunie a.c., în jurul orei 22.10, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe raza municipiului Timişoara.
La faţa locului, poliţiştii au stabilit că B. Adelin, de 37 de ani, din Dudeştii Noi, a condus un autoturism pe strada Dr. Pavel Vasici Ungureanu, iar la intersecţia cu strada Porumbescu nu a respectat semnificaţia indicatorului OPRIRE, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de M. Cosmin, de 20 ani, din Timişoara, care circula regulamentar pe aceeaşi stradă.
Ca urmare a coliziunii, autoturismul condus de M. Cosmin a fost proiectat pe trotuar, lovind şi accidentând un pieton.
În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a pietonului D. Adela, de 27 de ani, din Calafat, judeţul Dolj.
***
În cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 22.15, poliţiştii oraşului Sânnicolau Mare au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier în localitatea Sânpetru Mare.
Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că M. Elena, de 25 de ani, din Jimbolia, a condus un autoturism pe D.J. 682, dinspre Arad spre Sânnicolau Mare, iar la km 139 a surprins şi accidentat un pieton, care a traversat carosabilul prin loc nepermis şi fără să se asigure.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului P. Toader, de 51 de ani, din localitatea Sânpetru Mare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.