Incredibil! Ca-n Vestul Salbatic: Focuri de arma in Piata Victoriei din Timisoara!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.09.2015 10:17 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii locali aflaţi in patrulare in noaptea de 9 spre 10 septembrie 2015, in Piaţa Victoriei, in jurul orei 02.00, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca in faţa imobilului cu nr. 1A, langa localul Super Jackpot Club, are loc un conflict intre doua persoane de sex masculin, timp in care s-au auzit şi doua pocnituri puternice.
Imediat, poliţiştii locali s-au deplasat la faţa locului şi i-au somat legal pe cei doi sa inceteze, iar aceştia s-au conformat, dupa care au trecut la legitimarea lor, stabilind ca se numesc V.A., de 29 de ani, cu domiciliul in Timişoara, şi C.N., de 41 de ani, cu domiciliul in Cerneteaz – Giarmata, judeţul Timiş.
Primul dintre ei este agent de paza la societatea comerciala mai sus menţionata şi avea asupra lui o tonfa şi spray cu piper.
Din primele declaraţii reiese ca in incinta localului a izbucnit un conflict intre cei doi, avand loc şi o agresiune fizica, motiv pentru care C.N. a fugit afara, iar agentul de paza a ieşit dupa el.
Din cauza faptului ca a fost agresat de agent, barbatul a scos un pistol cu gaze şi a tras doua focuri in direcţia angajatului localului, dar nu i-a produs vatamari corporale.
De altfel, la controlul efectuat de poliţiştii locali asupra lui C.N. s-a gasit un pistol marca Walther, de calibrul 10x22T, iar pe jos au fost gasite tuburile de la cartuşele folosite.
Intrucat C.N. prezenta urme de lovire a fost solicitat şi un echipaj SMURD care i-a acordat primele ingrijiri, dupa care cei doi au fost conduşi de poliţiştii locali la Secţia 1 Poliţie pentru continuarea cercetarilor şi pentru a se stabili daca barbatul deţinea legal arma gasita asupra lui.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.