INCREDIBIL. Cel putin 10 TIMISORENI pe ZI (!!), AMENDATI pentru abandonarea GUNOIULUI pe STRADA...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.03.2017 13:22 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii locali au continuat şi in aceasta perioada acţiunile demarate pentru identificarea persoanelor care abandoneaza deşeuri pe domeniul public pe raza municipiului Timişoara, formandu-se astfel rampe clandestine de gunoi ce confera un aspect inestetic oraşului.

Astfel, ca urmare a acţiunilor care au fost intensificate, in luna februarie au fost aplicate nu mai puţin de 299 sancţiuni contravenţionale, in valoare de peste 130.000 lei conform HCL 371/2007 modificata.

Spre exemplu, un barbat care a abandonat direct pe trotuar deşeuri din categoria ambalaje din carton şi plastic, pe str. Şt. O. Iosif a fost sancţionat, un altul, angajat la o societate comerciala de pe Calea Şagului, a fost surprins şi amendat deoarece a abandonat pe trotuarul din faţa firmei la care lucreaza cutii din carton şi pungi, iar un alt tanar a fost depistat aruncand pe str. Macin deşeuri precum haine vechi, peturi, hartii, cartoane etc.

Poliţiştii locali atrag atenţia ca sancţiunile pentru abadonarea de deşeuri sunt intre 500 şi 1000 lei pentru persoane fizice şi pot ajunge pana la 2500 lei pentru persoanele juridice.
Totodata, Poliţia Locala face din nou apel la cetaţeni sa depoziteze deşeurile in locurile special amenajate pentru a evita sa fie sancţionaţi, dar şi pentru a contribui astfel la a avea un oraş curat şi civilizat.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.