INCREDIBIL. Doi TINERI de 17 ani au TALHARIT si INJUNGHIAT mai multi RESITENI chiar in ziua de CRACIUN!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.12.2017 09:26 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţia municipiului Reşiţa a fost sesizata, in seara zilei de 25.12.2017, prin apel 112 despre savarşirea a doua talharii in zona Parcului Siderurgistului.
Din primele informaţii era vorba despre doua persoane, barbaţi, din care unul a folosit un cuţit, care au deposedat, prin ameninţare şi violenţa, un barbat de telefonul mobil şi o femeie de o poşeta.
Alte doua persoane de sex masculin s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţa Reşiţa, unul cu o plaga inţepata in zona cervicala, toracica şi in spate, al doilea cu o plaga inţepata in zona şoldului drept, ambii victime ai aceloraşi autori, faptele fiind sesizate in acelaşi interval de timp.
Ulterior a fost sesizat un scandal in desfaşurare in incinta unei benzinarii din municipiu, la care participau cei doi autori ai faptelor de mai sus.
Poliţii s-au mobilizat de urgenţa, şi, in urma intervenţiei, au fost identificaţi autorii, doi tineri, ambii de 17 ani din Reşiţa, care au fost imobilizaţi şi duşi la sediul poliţiei pentru cercetari.
S-a luat masura reţinerii pentru 24 de ore a celor doi tineri, faţa de care se continua cercetarile sub aspectul savarşirii infracţiunilor de „talharie calificata” şi „lovire sau alte violenţe”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.