Indragosteste-te de tine cu Cristina Miculete

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 28.01.2012 20:32 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - Marţi, 31 ianuarie, ora 18:30, în librăria Cărtureşti din Iulius Mall, va avea loc lansarea cărţii „Îndrăgosteşte-te de tine”. 

Purtătoarea acestui mesaj, Cristina Miculete, îi va avea alături pe Ilie Chelariu – scriitor şi jurnalist, Silvia Staia – jurnalist şi consilier Feng Shui & Astro şi Andreea Velescu – psiholog şi psihoterapeut.
Departe de a fi un îndemn feminist, „Îndrăgosteşte-te de tine” reprezintă o carte de dezvoltare personală care îmbină partea practică şi partea teoretică pe tema iubirii şi încrederii în sine.
Aceasta oferă o viziune asupra modului în care iubirea de sine atrage lucrurile bune din viaţa noastră, îndemnul care constituie şi titlul cărţii fiind şi un dialog de la femeie la femeie, de la inima la inimă, creat să scoată la iveală resursele pe care le avem pentru a trăi viaţa pentru care am fost creaţi.

În cele 350 de pagini ale cărţii puteţi găsi atât întrebări stimulatoare care să vă ajute să vă daţi seama care vă este adevărata pasiune şi misiune în viaţă, acţiuni concrete care să vă determine să vă eliberaţi de obiceiuri care nu au făcut altceva decât să vă ţină în loc, experienţe reale de viaţă, împărtăşite de autoare, dar şi exerciţii practice care să contribuie la recâştigarea încrederii, iubirii şi respectului faţă de sine.

Cristina Miculete este trainer în dezvoltare personală, marketer şi life coach.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.