Industria JOCURILOR VIDEO din Romania se muta la TIMISOARA. La primul Indie Summit din tara...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.03.2017 16:09 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Pe 25 martie,  va avea loc G3, primul Indie Summit din tara, in care pasionatii de jocuri video stau fata in fata cu dezvoltatorii din domeniu, intr-o zi incarcata de workshop-uri, conferinte, si proiectie de documentar despre industria de jocuri din Romania in premiera, sfarsitul zilei incheindu-se cu o petrecere.

Obiectivul principal al evenimentului este de a aduce laolalta mediul indie, actuali dezvoltatori de jocuri video din Romania, precum si toate persoanele care si-ar dori sa descopere pasii, principiile si teoriile dezvoltarii unui joc.
De asemenea, accentul va cadea şi pe cei care işi doresc sa lucreze in domeniu, dar nu au avut pana acum şansa de a afla ce presupune acest lucru, sau care sunt aptitudinile necesare unei cariere in industria jocurilor video.

Programul evenimentului
Evenimentul va dura intreaga zi incepand cu ora 10 - Check in; sfarşindu-se in jurul orei 20 urmat de un party de networking.
Intre orele 11:00 si 14:00 vor fi “Game Dev Talks“, urmate de workshop-uri intre orele 15:00-17:00 pe Game Design, Character Design si Branding/Marketing.
In a doua parte a zilei, intre 17:00 si 20:00, va fi proiectat in premiera documentarul despre industria romaneasca de jocuri, urmata de un “Questions and Answers” Pannel, evenimentul terminandu-se cu desemnarea echipei ce trece mai departe in cadrul Game LAB.

Detaliile despre invitaţi, condiţii de participare şi desfaşurarea evenimentului se regasesc pe facebook sau pe site-ul gamelabtm.com.
Proiectul este organizat de asociaţia Game LAB TM şi are loc la INCUBOXX.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.