Ingerii Galbeni, amendati de demonii Politiei Locale...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.05.2014 14:12 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţia Locala Timişoara a aplicat, in cursul zilei de 8 mai, o sancţiune de 2000 lei pentru societatea Ingerii Galbeni Asigurari SRL, cu sediul in Giarmata, in baza HCL 146/2014, pentru ca a blocat autoturismul

Dacia Solenza in parcarea unui centru comercial de pe str. Arieş, la data de 26.04.2014.
Un caz similar s-a petrecut in cursul serii de 8 mai, in parcarea unei societaţi care are contract cu aceeaşi firma de ridicari in zona str. Miresei, urmand a se lua aceeaşi masura de sancţionare in cazul in care persoanele pagubite vor depune sesizare la Poliţia Locala. Potrivit HCL 146/2014, se interzice blocarea, ridicarea, transportul si depozitarea vehiculelor de alte unitati cu exceptia celor autorizate de Primaria Municipiului Timisoara şi se interzice depozitarea vehiculelor ridicate in alte spatii decat cele aprobate de catre Primaria Municipiului Timisoara.
De asemenea, toate centrele comerciale au obligatia sa deschida parcarile pentru clientii acestora sau sa controleze accesul acestora prin bariere.
Acestea au obligatia de a instiinta clientii cu privire la modalitatea de parcare, respectiv perioada de timp oferita pentru parcarea vehiculelor clientilor, precum si sanctiunile in caz de neconformare.
Nerespectarea acestor prevederi se sanctioneaza contravetional cu amenda de la 2.000 - 2.500 lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.