Ingerii lui Dr. House de la ... Sannicolau Mare

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.03.2012 11:29 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Sannicolau Mare - În urma activităţilor de cercetare penală desfăşurate de ofiţerii Serviciului de Investigarea Fraudelor Timiş cu avizul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de delapidareîn forma continuată faţă de K. OLGHITA, de 47 de ani, A. MARIA, de 44 de ani, T. LILIANA, de 42 de ani, C. RODICA, de 53 de ani şi I. EMILIA, de 48 de ani, toate din Sânnicolau Mare.

În perioada 2006 - 2009, timp în care au fost angajate în cadrul Spitalului Orăşenesc din Sânnicolau Mare, având atribuţii de gestionare şi administrare a fondurilor băneşti, cu intenţie, au întocmit acte şi documente contabile cu scopul de a-şi însuşi sume de bani sub forma de 'avans salarii', prejudiciind Spitalul Orăşenesc cu suma de 595.787 lei, din care s-a recuperat, până la aceasta dată, suma de 35.000 lei.
În aceeaşi perioadă, cele patru angajate au beneficiat de tichete cadou în sumă totală de 106.704 lei, fără a fi respectate prevederile legale.
Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi recuperării totale a prejudiciului.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.