Inscrieri la Masterul Managementul Dezvoltarii Regionale Durabile

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.09.2012 12:54 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Cursurile postuniversitare de tip master „Managementul Dezvoltării Regionale Durabile” ale Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor din Timişoara (FEAA Timişoara) îi aşteaptă pe toţi absolvenţii de studii universitare, interesaţi de domeniul fondurilor europene,să depună dosarele de înscriere în perioada 13 - 19 septembrie 2012.

Având în vedere faptul că aceste cursuri de tip master beneficiază de un corp profesoral constituit atât din cadre didactice de la FEAA Timişoara, cât şi din experţi ai Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest), temele discutate în cadrul acestor cursuri îmbină latura practică cu latura de cercetare a activităţii unui expert în domeniul fondurilor europene.
Activitatea în domeniul fondurilor europene presupune cunoştinţe şi abilităţi pentru scrierea şi gestionarea de proiecte europene, competenţe şi cunoştinţe tehnice din domenii conexe, abilităţi de comunicare şi o informare constantă cu privire la posibilităţile de finanţare existente şi modul în care acestea pot fi accesate. Acest melanj de cunoştinţe şi abilităţi duc la formarea de specialişti în domeniul gestionării fondurilor europene nerambursabile - specialişti căutaţi pe piaţa de muncă din România, dar şi din Uniunea Europeană.
În acest context, numărul aplicaţiilor în cadrul cursurilor postuniversitare de tip master „Managementul Dezvoltării Regionale Durabile” a crescut constant de-a lungul celor 8 ani în care FEAA Timişoara şi ADR Vest colaborează în calitate de parteneri.
Admiterea în cadrul acestor cursuri de tip master se face pe baza unui concurs de dosare, iar cursurile se vor desfăcura pe parcursul a 2 ani.
Pentru solicitarea unor informaţii suplimentare, se poate contacta Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor Timişoara, str. Pestalozzi, nr. 16, cod 300115, telefon 0256 592 508, www.feaa.uvt.ro sau www.adrvest.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.