Inscrieri StudentFest 2012: INERT

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.03.2012 14:35 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - În acest an, Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara demarează a 21-a ediţie a celui mai mare festival studenţesc de artă şi cultură din România: StudentFest 2012.Tema de anul acesta este INERT şi face referire la pasivitatea cotidiană în care trăim, propunând arta ca remediu de a ieşi din această inerţie. Festivalul de artă şi cultură studenţească vine cu un nou concept şi se va desfăşura între 3-12 mai, în mai multe locaţii din Timişoara.
StudentFest 2012 lansează tema INERT ca centru de interes pentru fiecare dintre cele 11 secţiuni ale festivalului, ca o reacţie împotriva pasivităţii şi mecanizării societăţii în faţa artei. În 2012, StudentFest, ne îndeamnă să ieşim din starea de inerţie, să ne deschidem ochii, să ne trezim şi să privim arta din jurul nostru, să participăm la cât mai multe evenimente de artă studenţească şi să susţinem arta tânară şi sinceră pentru a redescoperi imensul potenţial pe care îl avem.
StudentFest 2012: INERT vine, totodată, şi cu un nou concept: 7 zile intensive de workshopuri şi training-uri închise şi 3 zile de expoziţii, concerte, happening-uri şi multe alte activităţi deschise publicului.
Cele 11 secţiuni ale StudentFest-ului din acest an sunt: arhitectură, arte, dans, film, fotografie, IT, literatură, muzică, muzică electronică / party, publicitate şi teatru.
Participanţii vor fi tineri artişti, pasionaţi şi cu o bază de cunoştinţe în domeniile respective.
Aceştia vor fi selectaţi pe baza unui formular de aplicaţie ce se completează individual, pentru fiecare secţiune, pe site-ul oficial StudentFest. Numărul de participanţi pentru activităţile închise ale fiecărei secţiuni este limitat, iar cei selectaţi vor avea acces gratuit la toate training-urile şi workshop-urile din primele 7 zile. Pentru participanţii selectaţi din afara municipiului Timişoara se va asigura cazare şi masă pe toată perioada festivalului.
Perioada de înscriere a participanţilor la workshop-urile şi training-urile închise din cadrul festivalului este 19 martie-15 aprilie. Înscrierea se va face online, prin completarea individuală a formularului de înscriere al secţiunii la care se doreşte participarea pe site-ul www.studentfest.ro .
La toate activităţile din cadrul StudentFest 2012: INERT accesul participanţilor sau al publicului va fi GRATUIT.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.